Om oss

Det är vi som är Hushagen

Välkommen till oss på Hushagen. Vi är ett fastighetsbolag som ägs av Borlänge kommun och  verkar under samma marknadsmässiga former som andra fastighetsbolag. Vårt fokus ligger på att bygga stad. Det innebär att vi alltid har Borlänges bästa för ögonen. När vi köper, bygger och säljer fastigheter väger vi in fler värden än enbart de ekonomiska. Vi utgår helt enkelt från vad Borlänge behöver.

Kom gärna med dina idéer redan när de är på idéstadiet. När en möjlighet dyker upp vill vi gärna förverkliga den om det så innebär att fastigheter ska få fler våningar, behöver byggas om eller att bygga nytt. Hos oss är inga uppdrag för små eller för stora. Vi tillhandahåller kontors-, affärs-, utbildnings- och industrilokaler, liksom lokaler för offentlig verksamhet och föreningsliv. Vi samarbetar med Borlänge kommuns näringslivskontor. De hjälper dig med de kontakter du behöver för att dra igång din verksamhet, medan vi fokuserar på att du får en passande lokal.

Det här är möjligt tack vare nio entusiastiska medarbetare som arbetar med cirka 50 olika byggnader med ungefär 145 000 kvm lokalyta. Vi sätter miljö och kvalitet högt och ställer höga krav på våra leverantörer och entreprenörer.

 

Vi ser oss gärna som visionärer och vi älskar expansion.

Skip to content