Nyetablering

Funderat på etablering i Borlänge?

Borlänge är en stad som växer och där näringslivet sprudlar. Om du funderar på ett etablera ditt företag i Borlänge har du antagligen en föreställning om vad du vill skapa, låt oss ta del av den så kanske det visar sig att drömmen inte alls är så långt borta. Vi är vana att skapa det människor behöver och har god lokalkännedom, ett brett nätverk och ett nära samarbete med Näringslivskontoret på Borlänge kommun.

Möt några företag som etablerat sig i Borlänge

Fiskarhedenvillan

Borlängebaserade Fiskarhedenvillan hade vuxit så pass mycket att de var utspridda på tre olika kontor innan vi fick i uppdrag att bygga ett nytt åt dem. Våren 2018 flyttade de in i nya kontoret som ligger centralt och har plats för de över 100 i personalen, showroom för kök och badrum samt ytor där de kan ta emot kunder. 

Dellner Brakes​​

Dellner Brakes flyttade från Vika till Borlänge 2017. Vi gjorde om i en av våra fastigheter så att de fick en praktisk och rymlig verkstad, med fräscha kontorslokaler ovanpå.

Mockfjärds

Mockfjärds etablerade sig i Borlänge 2017 efter att ha vuxit ur sina lokaler i Mockfjärd. Vi byggde om högskolans före detta kårhus till moderna företagslokaler med showroom och kontorslandskap för över 80 personer.

Borlänge kommun visionsfilm​

Vi vill hjälpa Borlänge att växa! Här är en film som visar Borlänges vision för framtiden. 

Skip to content