Co-working på Dalarna Science Park

Workflow är vårt co-working koncept med dynamiska arbetsplatser. Oavsett om du arbetar ensam eller i en större verksamhet finns det möjligheter att växa här. Lokalerna är skapade för att främja kreativitet och innovation med gott om mötesplatser, där den gemensamma nämnaren är ett öppet sinne och energirik gemenskap.

Ett öppet sinne och energirik gemenskap

Här finns en öppen och kreativ miljö med möblerade arbetsplatser. Du hyr en plats under kortare eller längre tid utifrån ditt behov. Även om du arbetar med ditt, kommer du märka av att det ger energi att sitta tillsammans.

Loungen är välkomnande med sittplats och förvaringsskåp. Behöver du sitta ostört sätter du dig i ett av de ljudisolerade rummen.

Våra olika co-workingplatser

Fast plats

En egen fast arbetsplats i öppen miljö, där du sitter tillsammans med andra. Skrivbordet är höj- och sänkbart. Om du behöver lite extra plats finns låsbar förvaring i entrén till våningsplanet.

Kaffe och te ingår, tillgång till mötesrum och förvaringsskåp.

Access dygnet runt.
Pris: 2 100 kr/mån per person.

Flexplats

Skrivbordsplats när du behöver det enligt principen först till kvarn. Du bokar din plats och sätter dig var du vill på vid våra dropdownplatser. Kanske hamnar du bredvid en startup ena dagen, en driven entreprenör nästa och en kreativ själ den tredje. Behöver du fokus och tystnad har du tillgång till våra avskilda stugor.

Kaffe och te ingår, datorskärm, tillgång till mötesrum.

Access måndag–fredag 8–17.
Pris: 1 300 kr/mån per person.

Klippkort

Passar dig som jobbar på annan ort eller plats, men vill jobba här ibland. Du har möjlighet att boka mötesrum om du har behov av ett enskilt rum för ett möte.

Kaffe och te ingår, datorskärm, möjlighet att hyra mötesrum.

Access måndag–fredag 8–17.
Pris: 2 400 kr/10 ggr

Boka mötesrum i Workflow Open

För dig som hyr plats i Workflow Open finns möjlighet att boka mötesrummen Alice Lund, Gunnar Kaj, Linda Karlsson, Margaretha Julle, Martin Öjes och Nyfikna rummet via webben.
Inloggningsuppgifter får du av receptionen.

Skip to content