Konferens och möten

På Dalarna Science Park finns konferensmöjligheter för både det lilla mötet och den stora konferensen. Vår största konferenslokal, Hörsalen, rymmer 260 personer. Vi skräddarsyr mer än gärna en offert efter era önskemål. Från restaurang Äteriet Dalarna Science Park kan du beställa förtäring oavsett om det är till två eller 260 personer.

På Dalarna Science Park finns två handikapparkeringar direkt utanför entrén. Ledlinje leder besökaren fram till entrén som har automatiska dörrar. Hiss finns till samtliga våningsplan i huset.

Våra konferenssalar

Hörsalen

I Hörsalen finns plats för 260 personer sittande i gradängsittning, varav 220 är skrivplatser. Den passar bra för stora föreläsningar och filmvisningar. Vi finns självklart på plats för teknisk support och service. 

Ljusgården

Vår ljusgård kan användas för frukostmöten och workshops.

Christopher

Vår flexibla möteslokal Christopher erbjuder din konferens flera möjligheter till möblering och grupparbeten upp till 40 personer.

Karin

Mötesrummet Karin passar utmärkt för styrelsemöte eller för grupparbeten. Lokalen är möblerad med ett stort höj- och sänkbart bord för 10 personer.

Skip to content